Allround architectenbureau

Trae Architect is een allround architectenbureau met ervaring in grote en kleine projecten, greenfieldontwikkelingen en herbestemmingen en werkt voor zowel professionele opdrachtgevers als voor particulieren.

Trae Architect staat midden in een groot netwerk van specialisten op het gebied van aanvullende diensten, waaronder constructeurs, installatie-adviseurs en bouwkostendeskundigen. Vanuit dit netwerk kan een compleet dienstenpakket geleverd worden voor de realisatie van uw project.

Trea Architect staat voor toegankelijke en vriendelijke architectuur. Het palet van stijlen loopt daarbij uiteen van strak en modern tot romantisch en karakteristiek. De ontwerpoplossingen zijn praktisch en efficiënt. Ons streven is om binnen de kaders van de opgave meerwaarde te creëren voor de opdrachtgever en gebruiker; in beleving, gebruik, besparing.

Daarbij proberen we het maximale uit het beschikbare budget te halen. Omdat wij onze projecten uitwerken met BIM-software (Archicad) is de uitwisseling met andere adviseurs goed geregeld en kunnen architectuur, constructie en installatie goed op elkaar worden afgestemd. Trae Architect is in 2018 opgericht door Jan de Leeuw MSc

Bent u een particulier, kijk dan hier wat wij voor u kunnen betekenen

20220517_125011_1

Dit vinden wij belangrijk!

Trae Architect staat voor ontwerpen die niet alleen vandaag waarde hebben, maar ook in de toekomst van waarde zullen zijn. Naast karakter – bescheiden of juist uitgesproken – dient het gebouw vooral kwaliteit te krijgen. Kwaliteit door tijdloze vormgeving, kwaliteit in materiaalgebruik, detaillering en duurzaamheid.

Wij ontwerpen een gebouw voor de toekomst, aanpasbaar, zodat het gebouw mee kan groeien met veranderende gebruikers, nieuwe technologieën en maatschappelijke situaties.

Wij ontwerpen een gebouw ook om uiteindelijk weer plaats te maken voor nieuwe ontwikkelingen, demontabel, zodat de gebouwelementen, materialen en grondstoffen niet op de stortplaats terechtkomen maar opnieuw toegepast kunnen worden.

Trae Architect vindt dat alle bij de realisatie van het gebouw betrokken partijen verantwoordelijkheid hebben voor de impact die het gebouw gedurende haar bestaan heeft op haar gebruikers, het milieu, de omgeving, omwonenden en passanten. Een integrale samenwerking, in open dialoog met alle betrokkenen gedurende het gehele proces vinden wij dan ook essentieel.

“Hout is echt een prachtig bouwmateriaal vanwege het warme uiterlijk, de duurzame eigenschappen, de geur en het verwerkingsgemak.”