De Vrije Wilg, Dordrecht

 In ontwerp en uitwerking, woningbouw

Een vrijstaand huis zoals jij het wilt hebben? Het kan met een zelfbouwkavel in de Vrije Wilg in Dordrecht, een project van Steenvlinder. Op de grote kavels heb je volop ruimte voor een woning van één tot drie bouwlagen. Hoeveel slaapkamers wil jij? Hier bepaal je zelf het ontwerp en de indeling van jouw huis.

Om een idee te geven van de mogelijkheden heeft Trae Architect specifiek voor deze locatie een voorbeeldwoning ontworpen.

[rl_gallery id=”2457″]

Verschillende soorten woningen

De Vrije Wilg bestaat uit 24 zelfbouwkavels. De eerste fase bevat 12 kavels, waarop je een vrijstaande woning kunt bouwen.

De oppervlakten van de percelen variëren van 325 m2 tot 465 m2. Dat betekent dat je genoeg ruimte hebt om een zelfbouwhuis te maken van maximaal 700 of 800 kubieke meter. Ook houd je ruimte voor 2 parkeerplekken op eigen terrein. De voorgevels van de toekomstige woningen wijzen naar het noorden of zuiden, afhankelijk van welke kavel je kiest.

[rl_gallery id=”2467″]

Variant met gevel in zwarthout | Shou Sugi Ban

Kavelpaspoort

Iedere kavel heeft zijn eigen mogelijkheden. Daarom is er voor elke kavel een eigen kavelpaspoort. Zo weet je precies wat de ruimte is waarbinnen jij je eigen huis kan ontwerpen en bouwen! Voor alle kavels geldt in ieder geval dat elke gevel (exclusief ramen, deuren en kozijnen) voor minimaal 50% uit onbehandeld of transparant behandeld (gebeitst of gelakt) hout bestaat.

Kijk voor meer informatie over mogelijkheden en beschikbaarheid op de website van De Vrije Wilg.

[button text=”De Vrije Wilg” url=”https://www.vrijewilg.nl/” background_color=”#919191″ text_color=”#ffffff” style=”lt_flat” size=”default” icon=”” open_new_window=”true” rounded=”false”]
Recent Posts